POLSDIAGNOSTIEK

 

SiVAS polsdiagnostiek

Heb je een bepaalde gedachte die je maar niet los laat? Dan kan deze gedachte een stoorzender worden die je leven onplezierig maakt. Storingen kunnen sterk beïnvloed worden door emoties, of remmingen door specifieke gedachten weg te stoppen. Deze storingen kunnen op hun beurt weer fysieke klachten geven.


Hier ga ik met je het pad van de natuurgeneeskunde op om een beeld te krijgen van jezelf als geheel. Zowel fysiek (lichamelijk klachten), energetisch (hoe stroomt mijn energie, leeg of te vol op een plek) en je typische persoonlijkheidskenmerken (in aanleg aanwezig en hoe weerbaar ben je bij tegenslagen).


Belangrijke informatie is wat de reguliere geneeskunde heeft gevonden over hoe de klacht of de ziekte is ontstaan.
Door die informatie te combineren met de Chinese en Indiase ontstaat een unieke wijze van diagnose en behandeling. Heb je onder andere pijnklachten? Via de oorschelp (ooracupunctuur) kan de pijn behandeld worden door op bepaalde plekken te prikken. Via de oorschelp kan verder met SiVAS polsdiagnostiek meer informatie verkregen worden om een klacht, bijvoorbeeld pijn, uitgebreider te diagnosticeren en te behandelen.

 

Mijn opleidingen:

  • Opleidingsinstituut: Sanopharm Educatief

  • SiVAS-Polsdiagnostiek

  • Auriculoherapie ( Ooracupunctuur)