Schoenen Traveler's

Over Eugenie

 

Ik ben geboren in Suriname, het land van “De Anansi Torie, De Spin Anansi verhalen”. Ik kan me herinneren dat ik al rond mijn zesde jaar fan was van Kopro Kanhoe de roodharige spin.

 

Net als Kopro Kanhoe kon ik niet zo goed mijn plek vinden in het gezin waarin ik opgroeide. Kopro Kanhoe wist zich echter een plek te bemachtigen in het gezin door voor de zieke kinderen in het gezin te gaan zorgen. Ik werd naar het voorbeeld van Kopro Kanhoe het kind in ons gezin dat tijdens de mazelen, pokken en diarree van mijn moeder leerde welke geneeskrachtige kruiden ik in de tuin en langs de weg kon verzamelen. 

 

Mijn passie voor het verzamelen van kennis over gezondheid naar lichaam en geest heeft mij op latere leeftijd veel gebracht. Het leven met intens verdriet door het overlijden van een kind van 17 jaar als je maar 38 jaar oud bent, heb ik weten te verzachten door de innerlijke kracht die met de jaren in mij tot ontwikkeling is gekomen.

 

Mijn kracht, kennis en ervaring heb ik gebundeld in 'The lifs,  The Lifestyle In Full Sense', Creëer jouw unieke zelf.  Daar gaat het om. Ik help je in jouw kracht te komen, tot bloei.

Opleiding en registraties

Mijn vak is orthopedagogiek.
Ik heb een doctoraal Orthopedagogiek met als bijvak Andragogiek (verbeteren van het sociale handelen).

 

Praktische informatie

  • Registerlid NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, voor Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening.

  • Ingeschreven in het register van VVM Mindfulness register voor MBCT  en MBSR voor trainers/therapeuten.

  • NFG registratienummer: 7562

  • AGB-code Zorgverlener: 94- 014174

  • KvK-nummer 27360838